Set en Match, Susan Eggen

INFORMATIE JEUGDTRAININGEN

 

De indeling voor de tennistrainingen wordt door de trainers gemaakt.
Je kunt niet kiezen uit een trainingsdag of groep.Net als bij voetbal en hockey word je ingedeeld op een dag en tijd die zo lang als het kan vast blijft staan!

 

Zodra je ver genoeg bent om wedstrijden te spelen word je ingedeeld in een team. Er is een commitment wat betreft deze wedstrijden.
Als je wordt ingedeeld, dan doe je ook mee aan de wedstrijden en ben je in principe altijd aanwezig. Dit geldt voor de Kia Tenniskids competitie (7-12jaar),
de KNLTB competitie (vanaf 12 jaar), de clubkampioenschappen (alle leeftijden) en ons eigen rood-oranje-groen-evenement (7 -12 jaar).
De data worden op tijd bekend gemaakt en kunnen al ver van te voren in jullie agenda komen.

 

Voor de succeservaring is het belangrijk dat je meerdere keren in de week komt oefenen. Voor alle blauwe kinderen is het aan te raden om ook op zaterdagochtend,
samen met je moeder of vader, naar de ouder-kind training te komen. Voor alle rode en oranje kinderen is het een echte aanrader om naast je tennistraining ook naar de
bewegingstraining op zaterdagochtend te komen.

 

Alle oranje, groene en gele kinderen worden twee keer in de week ingedeeld voor een training, en krijgen een aantal keer wedstrijdtraining aangeboden.
Wil je slechts 1 keer tennissen in de week? Of wil je geen wedstrijden spelen? Geef dit dan aan.

 

Kosten: Tennisles is mogelijk vanaf € 8,00 per les voor rood en oranje (6-10 jaar) en voor € 9,00 per les voor groen en geel (ouder dan 10) in groepen vanaf 6 kinderen.
Bij kleinere groepen is de prijs per les iets hoger; circa € 11,50 per les. Inlooptraining op de zaterdagochtend is er zelfs voor € 5 euro per les (elke zaterdag vrije inloop).

 

Start zomertraining De zomertrainingen starten in de week van maandag 22 maart 2021. De trainingen worden verzorgd door teamleden van SET&MATCH.
Er worden circa 20 zomertrainingen georganiseerd. Er is geen les in de landelijke schoolvakanties. Precieze data komen te staan op www.setenmatch.nl - onder het kopje ‘cursisten Set & Match’.

 

Hoe kunt u zich opgeven voor training?

  1. Online aanmelden
  2. Formulier uitprinten, invullen en inleveren bij Susan

Iedereen kan zich aanmelden of afmelden tot en met 10 maart 2021. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier. Afmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na de uiterste inschrijfdatum ben je verplicht tot betaling en ga je akkoord met het reglement en de privacy statement. In de eerste lesweek ontvang je per e-mail een factuur voor de trainingen.
De factuur mag in 3 termijnen worden voldaan mits je vóór de aangegeven data betaalt. Hierbij is er een prijsverhoging.

 

Het lesreglement dat van toepassing is staat op www.setenmatch.nl. Een lidmaatschap bij M.L.T.C. Ready is nodig om lessen te volgen. Ben je nog geen lid? Eerst aanmelden via www.readymaastricht.nl.
Klik op ‘over de club’ en ‘lidmaatschap’

 

Belangrijk Het is belangrijk om meerdere keren in de week te oefenen. Daarom organiseren we bij Ready veel activiteiten. Kijk op de activiteitenkalender van Ready en doe gezellig mee!
Voor de clubkampioenschappen en de competitie ben je automatisch ingeschreven. Noteer deze data.

 

Foto’s Tijdens lessen en activiteiten rondom de tennisbaan worden er foto's gemaakt en gedeeld op de website en sociale media van SET&MATCH en M.L.T.C. Ready.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met NIET AKKOORD als je dit niet wilt

Copyright @ 2020. All Right Reserved. Designed and powered by JEAD